Хаосът в политическата ни система е страшен, защото много играчи не

...
Хаосът в политическата ни система е страшен, защото много играчи не
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Фразата Ние носим отговорност политиците употребяват най-безотговорно

Хаосът в политическата ни система е заплашителен, защото много играчи не желаят да признаят, че са създали неточности и да правят отстъпка

" Трудният избор на ръководител на Народното събрание удостоверява един сложен проблем, обвързван с политическата класа - тоталното отделяне от действителността. Тези хора са не запомнили, че би трябвало да ни съставляват и да вземат решение сериозните проблеми. Политическото говорене тотално деградира. Думите и посланията се обезцениха от политическата класа ". Това разяснява пред  комуникационният специалист Любомир Аламанов:

" Върнахме се в първите седем години и се питаме дали може да се лъже или не може. Срамно ли е да се печелят избори с неистини, срамно ли е да приказваш едно, когато си втора политическа мощ, а да приказваш друго, когато станеш първи. Вече имаме новоговор, би трябвало да проучваме всяка думичка. "  

Експертът уточни образец:

" Политическа мощ декларира, че знае по какъв начин се прави промяна, само че за 12 години не я извърши. От тази партия, която унищожи концепцията за детска болница, през днешния ден споделят: Не една, четири лечебни заведения ще ви построим. Това е дебелоочие. В момента се вършат че все едно това го няма, tabula rasa - всичко стартира начисто. Да, но не е по този начин. "

Аламанов допусна няколко разновидността за коалиране на партии в Народното събрание, за държание, връзка и вероятно взаимоотношение сред обединенията.

По думите на специалиста, от ГЕРБ предлагат всички " да отстъпим, само че по нашите правила ". От тази партия не обичат да отстъпват, обичат да мачкат.

" За 1 година и президентът Радев си промени държанието и разказа, от човек, който желае смяна, стана гневен путинофил, а това е гибелно за нас като член на естествения, западен свят.

Хаосът в политическата ни система е заплашителен, защото много играчи не желаят да признаят, че са създали неточности и да правят отстъпка. Може би фразата " Ние носим отговорност " се използва най-безотговорно сега.

Българите сме малко пасивни, още не сме построили оня цивилен инстикт, който следим в развитите демокрации. Макар и по бавния път народът ще откри излаз ", счита въпреки всичко Аламанов. 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР